Søk

Pålogging 
Moffe & Snipp
Bråk i heimen! PDF Skriv ut E-post
Brukervurdering: / 17
DårligBest 
Skrevet av Renée Alexandra   
torsdag 25. oktober 2012 09:36

Halla, Snipp her!

Endelig er det fred og ro som råder i CatCave igjen, etter noe som virker som ÅR OG DAG med banking og hamring og røsking av planker og støv og annet uautorisert bråk. Det er ikke lett å være en liten "kitta" som ikke liker hverken forandring, bråk eller støv i slike tider. Hverken jeg eller broder'n er glad i slikt.

I lang tid har det stått mange og lange pakker med planker av bambus inne på gjesterommet. Både jeg og Moffe har etter hvert gått ut fra at det antagelig var en del av møblementet, og at det var en ny form for klorestativ. Pappen det var pakket inn i var tjukk og god å hvesse klørne på, så det var den eneste logiske forklaringen. Hva annet skulle det vel brukes til?

Sist oppdatert torsdag 25. oktober 2012 18:47
Les mer …
 
En helt vanlig søndag ettermiddag i katteheimen PDF Skriv ut E-post
Brukervurdering: / 3
DårligBest 
Skrevet av Renée Alexandra   
søndag 03. desember 2006 00:00

Ah, søndag morgen i katteheimen, eller ”the cat cave”, som det kalles her. Freden og roen råder; mor og far sover lengre enn vanlig, og de 4-beinte likeså. Men det ER grenser for hvor lenge en katt skal behøve å la menneskene sove, og når klokka er nesten 07:30, og magen romler… da er det på tide å fortelle at det er mattid. Et par velrettede hyl inn i nøkkelhullet på soveromsdøren gjør susen.

Mor sitter i taket, og far grynter uten egentlig å ha fått med seg det viktige budskapet. Vel, en ut av to er vel ikke så galt. Mor stamper inn på kjøkkenet i en zombie-aktig tilstand med usedvanlig opplagte katter sprettende rundt bena; her blir det mat å få!

Mens mor våkner i dusjen, lager far frokost, og Snipp og Moffe tar seg en lur i sofaen. Man må jo synke maten. De sover seg gjennom hele formiddagen, og det hele tegner til å bli en riktig så rolig slutt på helgen. Mor får lurt far; mot sitt bedre vitende blir han med på en liten spasertur. De skal jo ikke bli borte så lenge, og begge guttepusene sover sin mest uskyldige søvn i sofaen. Hva galt kan vel skje på bare en times tid?

Sist oppdatert tirsdag 05. juli 2011 19:16
Les mer …
 
Happy-Snipp PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Renée Alexandra   
onsdag 15. februar 2006 00:00

Så er det gjort da, Snipp er kastrert. Du verden så deilig!

Både Snipp og jeg var enige i at det å være ukastrert hannkatt hadde både fordeler og ulemper. Snipp så fordelene, jeg så ulempene. Fordelene i Snipp sine øyne var hunnkatter og alt hva det førte med seg av godbiter. Her kunne jeg være til dels enig; det ville jo resultere i små søte nøster som bar Snipp sine gener videre. Og ”barnebarn” er jo alltid koselig å ha.

Sist oppdatert tirsdag 05. juli 2011 19:30
Les mer …
 
Brann i rosenes leir PDF Skriv ut E-post
Brukervurdering: / 2
DårligBest 
Skrevet av Renée Alexandra   
onsdag 20. juli 2005 00:00

Etter at Moffe og Leeloo hadde sin lille ”rendezvous”, har det gått trill rundt for Moffegutten vår. Han løper omkring og viser muskler, setter brystkassa rett ut, og brøler. For å si det slik, han leker ikke Tarzan. Han tror han ER Tarzan.

Når Moffe kom ut fra rommet hvor han og Leeloo hadde oppholdt seg under parringen, sto det en beundrende katteflokk og ventet. De hadde jo alle hørt hva som foregikk, ja selv naboen vår i leiligheten tvers over gangen hadde hørt hva som foregikk, men de sto ikke blant fansen og salutterte, for å ha sagt det.

Sist oppdatert tirsdag 05. juli 2011 19:34
Les mer …
 
Moffe og Snipp på utstilling. PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Renée Alexandra   
søndag 10. juli 2005 00:00

Moffe og Snipp har vært på utstilling med onkel Øyvind og onkel Kenneth!

Snipp er den hos oss som reiser mest på utstilling, men vi synes Moffe også fortjener å være med, han er like nydelig som lillebror. Dermed var det to trøtte orientalere onkel Øyvind kom og hentet på det umenneskelige tidspunkt kl 07:00 en lørdags morgen sist i april. Og til Moffe’s noe gjennomtrengende kattesang, dro de av gårde til Lørenskog ishall. I 2 hele dager skulle de vise alle hvor vakre de var.

Sist oppdatert tirsdag 05. juli 2011 19:33
Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2
Anbefal på Facebook